Klik hier voor het thuiswerk van groep 1 en 2 voor woensdag 6 mei t/m maandag 11 mei

Klik hier voor het thuiswerk van groep 1 en 2 voor dinsdag 14 april  t/m vrijdag 17 april (week 5)

Klik hier voor huiswerk week 5 groep 1 en 2: aanvullende sites

Klik hier voor de link naar Gynzy Kids, op Klasbord staan de inloggegevens van de kinderen

Mochten er vragen zijn over het werk van de kinderen, laat dit dan even weten via de mail. De juffen zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken van 10.00 uur tot 14.00 uur volgens onderstaand rooster:

Klik hier voor het thuiswerk van groep 1 en 2 voor maandag 6 april  t/m donderdag 9 april (week 4)

Klik hier voor huiswerk week 4 groep 1 en 2: aanvullende sites

Klik hier voor het thuiswerk van groep 1 en 2 voor maandag 30  t/m vrijdag 3 april (week 3).

Klik hier voor rekenen en taalactiviteiten week 3

Klik hier voor het gedichtenboekje 'Even niet naar school' week 3

Klik hier voor de kleuterbeweegbingo week 3

Klik hier voor het thuiswerk van groep 1 en 2 voor maandag 23 t/m vrijdag 27 maart (week 2).

Klik hier voor rekenen, taal en expressieactiviteiten week 2

Klik hier voor het gedichtenboekje 'Even niet naar school' week 2

Klik hier voor de kleuterbingo week 2

Klik hier voor het thuiswerk van groep 1 en 2 voor woensdag 18 maart t/m vrijdag 20 maart (week 1)