Klik hier voor het thuiswerk van groep 3 van woensdag 6 mei t/m vrijdag 8 mei

Klik hier voor het thuiswerk van groep 4 van woensdag 6 mei t/m maandag 11 mei

Klik hier voor het thuiswerk van groep 3 van dinsdag 14 april t/m vrijdag 17 april (week 5)

Klik hier voor het thuiswerk van groep 4 van dinsdag 14 april t/m vrijdag 17 april (week 5)

Voor de leerlingen van groep 3 en 4 hebben we een dagboekje gemaakt waarin iedereen voor zichzelf kan bijhouden wat er iedere dag gebeurt. Klik hier om het boekje te downloaden. Kunt u hem thuis niet uitprinten, dan kan  er ook digitaal in gewerkt worden. Het zou leuk zijn als er af en toe een foto wordt gemaakt van een pagina en die foto wordt gemaild naar de juf of meester. Veel schrijfplezier!

Klik hier voor uitleg over inloggen en werken op Snappet.

Klik hier voor uitleg over inloggen op Gynzy Kids. Klik hier voor de link naar Gynzy Kids

Voor vragen over het huiswerk zijn de leerkrachten van maandag t/m vrijdag uitsluitend per mail te bereiken tussen 10.00 uur en 14.00 uur volgens onderstaand rooster:

groep 3:

• Meester Richard op maandag, t/m vrijdag te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

groep 4:

• Juf Angela is op maandag, dinsdag  en donderdag  te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Juf Jeanette is van woensdag en vrijdag te bereiken viaa.lambert@primovpr.nl.

Klik hier voor het thuiswerk van groep 3 van maandag 6 april t/m donderdag 9 april (week 4)

Klik hier voor het thuiswerk van groep 4 van maandag 6 april t/m donderdag 9 april (week 4)

Klik hier voor het thuiswerk van groep 3 van maandag 30 maart t/m vrijdag 3 april (week 3)

Klik hier voor het thuiswerk van groep 4 van maandag 30 maart t/m vrijdag 3 april (week 3)