Klik hier voor het thuiswerk van groep 5 van woensdag 6 mei t/m maandag 11 mei

Klik hier voor het thuiswerk van groep 6 van woensdag 6 mei t/m vrijdag 8 mei

Klik hier voor het thuiswerk van groep 5 en 6 voor dinsdag 14 april t/m vrijdag 17 april (week 5)

Klik hier voor uitleg over inloggen en werken op Snappet.

Klik hier voor de leesbingo

Klik hier voor het thuiswerk van groep 5 en 6 voor maandag 6 april t/m donderdag 9 april (week 4)

Klik hier voor het thuiswerk van groep 5 en 6 voor maandag 30 maart t/m vrijdag 3 april (week 3)

Gooi een verhaal

Klik hier voor het thuiswerk van groep 5 en 6 voor maandag 23 maart t/m vrijdag 27 maart (week 2)

Klik hier voor de uitleg van 'gooi-een-woord'

Klik hier voor de gymles van juf Rina (week 2)

Klik hier voor het thuiswerk van groep 5 en 6 woensdag18 maart t/m vrijdag 20 maart (week 1)

Belangrijke tips:

• Probeer je huiswerk iedere dag op dezelfde manier en ongeveer hetzelfde tijdstip te doen. Dit geeft je regelmaat en maakt het makkelijker te maken.
  • Neem je huiswerk serieus!
  • Kom je niet goed uit een opdracht? Vraag eerst hulp. Lukt het dan nog niet, dan sla je de opdracht over.
  • Plan tussendoor pauzes in en probeer tijdens zo’n pauze even te bewegen.
  • Kijk iedere dag het jeugdjournaal, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws.
  • Lees ieder dag minimaal 15 minuten in een boek, tijdschrift, krant, stripboek, informatieboek.
  • Zit er bij spelling een dictee in de les, dan mag je deze overslaan. Natuurlijk alleen het dictee dat de juf moet voorlezen. (2a, 2b, 2c, 2d, 2e )
  • Alles op Snappet bekijken wij iedere dag. Zo kunnen we zien of iedereen alles gemaakt heeft.

Voor de ouders:

Mochten er vragen zijn over het werk van de kinderen of ben je te ziek om het huiswerk te maken, laat dit dan even weten via de mail. De juffen zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken van 10.00 uur tot 14.00 uur uitsluitend via de mail. Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten die je kunt doen zonder internet :

• Kijk iedere dag naar het jeugdjournaal!
  • Help je ouders met het dekken van de tafel.
  • Ruim je eigen kamer op.
  • Spellingwoordjes (dictee) oefenen.
  • Knutselen.
  • Lees je broertje/zusje of papa/mama een verhaaltje voor.

Hier heb je wel internet voor nodig, maar zijn ook leuk voor de afwisseling:

• Squla Dit kan alleen onder schooltijd.
  • Youtube Kies een leuke liedje van Just Dance uit en doe een dansje in de woonkamer.

Doe je dit allemaal niet, dan moet je voor straf een liedje zingen (haha grapje van de juffen)