Klik hier voor de thuiswerkopdrachten van groep 7 en 8 van woensdag 6 mei t/m maandag 11 mei

Klik hier voor de thuiswerkopdrachten van groep 7 en 8 van dinsdag 14 april t/m vrijdag 17 april (week 5)

Klik hier voor uitleg over inloggen en werken op Snappet.

Klik hier voor de thuiswerkopdrachten van groep 7 en 8 van maandag 6 april t/m donderdag 9 april (week 4)

Klik hier voor de thuiswerkopdrachten van groep 7 en 8 van maandag 30 maart t/m vrijdag 3 april (week 3)

Klik hier voor de thuiswerkopdrachten van groep 7 en 8 van maandag 23 maart t/m vrijdag 27 maart (week 2)

Klik hier voor de gymles van juf Rina (week 2)

Klik hier  voor de thuiswerkopdrachten van groep 7 en 8 van woensdag 18 maart t/m vrijdag 20 maart (week 1)

Voor vragen over het huiswerk zijn de leerkrachten van maandag t/m vrijdag uitsluitend per mail te bereiken tussen 10.00 uur en 14.00 uur volgens onderstaand rooster:

Tips:

• Probeer je huiswerk iedere dag op dezelfde manier en ongeveer hetzelfde tijdstip te doen. Dit geeft je regelmaat.
  • Neem je huiswerk serieus!
  • Kom je niet goed uit een opdracht? Vraag eerst hulp. Lukt het dan nog niet, dan sla je de opdracht over.
  • Plan tussendoor pauzes in en probeer tijdens zo’n pauze even te bewegen.
  • Kijk iedere dag het jeugdjournaal, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws.
  • Lees ieder dag minimaal 15 minuten in een boek, tijdschrift, krant, stripboek, informatieboek.
  • Maak van de lessen op Snappet ook opdracht 1, dit is de uitleg.
  • Zit er bij spelling een dictee in de les, dan mag je deze overslaan. Natuurlijk alleen het dictee dat de juf moet voorlezen. (2a, 2b, 2c, 2d, 2e )
  • Alles op Snappet bekijken wij iedere dag. Zo kunnen we zien of iedereen alles gemaakt en begrepen heeft.
  • Help de mensen in je omgeving en wees lief voor elkaar!
  • Ben je te ziek om je huiswerk te maken, laat je ouders dan een mailtje sturen dat het die dag even niet gaat lukken en waarom.