footerFoto

• Kim Hulstkamp
  • Amber van Oudenaarden
  • Wendy Thomas

De oudervereniging van ’t Schrijverke is een vereniging waar alle ouders met een kind op onze school lid van zijn. Het bestuur van de oudervereniging beheert de gelden van de schoolreizen en het schoolfonds. Ook stuurt het bestuur van de oudervereniging de overblijfgroep aan en beheert de ingekomen gelden.

Daarnaast draagt het bestuur, in overleg met de directie en het team, zorg voor de ondersteuning en uitvoering van schoolse activiteiten. Het bestuur vergadert eens in de 4 à 5 weken, deze data staan vermeld in de schoolkalender en nieuwsbrief.

DOWNLOAD Jaarrekening en Kascontrole 2016-2017
DOWNLOAD Jaarverslag Oudervereniging 2015-2016